Reduceri!

DARA FLORAL – rozmarin şi ylang-ylang

18,00lei

  • Săpun 100% vegetal, fabricat manual prin metoda la rece.
  • Ingrediente: ulei de măsline, unt de cocos, unt de cacao, unt de shea, ulei de palmier, ulei de ricin, ulei de nuci de macadamia, ulei de sâmburi de struguri, uleiuri esenţiale de rozmarin, ylang-ylang şi lavandă, pudră de roibă.

   

Categorie:

Un săpun delicat cu personalitate puternică dată de mirosul inconfundabil de ylang-ylang (Floarea Florilor), cu o tuşă de lavandă românească in combinaţie cu ulei esenţial de rozmarin, accentuată de efectul exfoliant delicat al pulberii naturale de roibă.
Alături de baza formată din unturi şi uleiuri vegetale de măsline, cocos, palmier, cacao, ricin, untul de shea împreună cu uleiurile de nuci de macadamia şi sâmburi de struguri, asigură protecţia pielii contra îmbătrânirii premature, hrănind şi hidratând tenul uscat, normal sau mixt.
Acidul ursolic, component al uleiului esenţial de rozmarin, este un compus extrem de activ biologic, cu proprietăţi antimicrobiene, antiinflamatoare şi antioxidante, cu rol important în sinteza ceramidelor şi producerea colagenului din piele, contribuind astfel la repararea barierei naturale a acesteia.

Greutate 100 g