DARA TROPIC – portocală şi scorţişoară

20,00lei

  • Săpun 100% vegetal, fabricat manual prin metoda la rece.
  • Ingrediente: ulei de măsline, unt de cocos, unt de cacao, unt de shea, ulei de palmier, ulei de ricin, ulei de nuci de macadamia, ulei de sâmburi de struguri, ulei de avocado, uleiuri esenţiale de portocale dulci şi scorţişoară.

   

Categorie:

DARA TROPIC, cu cel mai mare conţinut de ulei de măsline din gamă, este un săpun natural formulat pentru ten uscat, normal sau mixt. Compoziţia specială (alături de baza formată din unturi şi uleiuri vegetale de măsline, cocos, palmier, cacao, ricin) îi conferă un profil de acizi graşi apropiat de sebumul uman, care penetrează foarte bine pielea.
Uleiurile de sâmburi de struguri, avocado şi macadamia hidrateaza şi hrănesc tenul. Fitosterolii, luteina şi alcoolii graşi polihidroxilaţi din uleiurile de avocado şi sâmburi de struguri, având proprietăţi antiinflamatoare şi antimicrobiene, sunt benefice în cazul folosirii pe termen lung, ajutând pielea uşor afectată de răni, arsuri, soare sau eczeme.
Untul de shea şi combinaţia de ulei de avocado cu cel de nuci de macadamia asigură protecţia pielii contra îmbătrânirii premature, prin stimularea producţiei de colagen şi repararea barierei acesteia.
Uleiurile esenţiale de portocală dulce şi scorţişoară, prin proprietăţile lor antimicrobiene, vin să completeze formula acestui săpun.

Greutate 100 g