Reduceri!

DARA ACTIVE – mentă şi cafea

18,00lei

  • Săpun 100% vegetal, fabricat manual prin metoda la rece.
  • Ingrediente: ulei de măsline, unt de cocos, unt de cacao, unt de shea, ulei de palmier, ulei de ricin, ulei de nuci de macadamia, ulei de sâmburi de struguri, ulei de avocado, ulei esenţial de mentă, cafea.

   

Categorie:

Un săpun răcoritor, pentru oameni activi, DARA ACTIVE se adresează unui ten uscat, normal sau mixt. Compoziţia specială (alături de baza formata din unturi şi uleiuri vegetale de măsline, cocos, palmier, cacao, ricin) îi conferă un profil de acizi graşi apropiat de sebumul uman, care penetrează foarte bine pielea.
Uleiurile de sâmburi de struguri, avocado şi macadamia hidratează şi hrănesc tenul. Conţinutul de cafea ii dă un puternic efect exfoliant si anticelulitic, care amplifică senzaţia de răcorire datorată uleiului esenţial de mentă.
Proprietăţile antiinflamatoare si antimicrobiene ale uleiurilor de avocado şi sâmburi de struguri (prin fitosteroli, luteină şi alcooli graşi polihidroxilaţi) contribuie la protejarea pielii de agresiunea factorilor externi.
Atât untul de shea cât mai ales combinaţia de ulei de avocado cu cel de nuci de macadamia asigură protecţia pielii contra îmbătrânirii premature, prin stimularea producţiei de colagen şi a refacerii barierei acesteia.

Greutate 100 g