Reduceri!

DARA PURPLE – lavandă

18,00lei

  • Săpun 100% vegetal, fabricat manual prin metoda la rece.
  • Ingrediente: ulei de măsline, unt de cocos, unt de cacao, unt de shea, ulei de palmier, ulei de ricin, ulei de sâmburi de struguri, ulei de argan, ulei de sâmburi de caise, ulei esenţial de lavandă, pudră de alkanet.

   

Categorie:

Delicat si calmant, DARA PURPLE este săpunul potrivit pentru ten gras şi normal, fără a fi contraindicat tenului uscat sau mixt.
Alături de baza formată din unturi şi uleiuri vegetale de măsline, cocos, palmier, cacao şi ricin, uleiul de sâmburi de struguri îmbunătăţeşte textura pielii şi hidratează, penetrând foarte bine pielea.
Continutul de ulei de sâmburi de caise, prin acizii oleic şi linoleic dar şi prin vitaminele A şi E, hraneşte şi protejează pielea matură, sensibilă sau iritată. Alături de el, uleiul de argan are efecte antisebum, antiacneice şi antiîmbătrânire.
Untul de shea asigură protecţia tenului contra îmbătrânirii premature, prin stimularea producţiei de colagen si repararea barierei pielii.
Uleiul esenţial de lavandă românească, un clasic al cosmeticelor naturale, parfumează, calmează şi desăvârşeşte delicateţea acestui săpun.

Greutate 100 g